Glutenvrij eten in de Betuwe

Glutenvrij eten in de Betuwe

Gemeente West-Betuwe

Als je wandelt in de Betuwe zoals op één van de wandelingen van
https://captureplaces.com/wandelen-betuwe/
dan is het natuurlijk fijn om de dag af te sluiten met een glutenvrije maaltijd of afhaalmaaltijd.
In de kleine gemeente West-Betuwe valt dat niet altijd mee. In grotere steden heb je wat glutenvrij eten betreft meer keuze.
Hieronder een aantal restaurants, waarmee wij goede ervaringen hebben gehad:

Sinsi (Indiaas)

Restaurant Sinsi is al bijna 22 jaar een begrip in Leerdam. Bhupinder en Satpal verrassen met authentieke specialiteiten uit India en Suriname, altijd vers bereid door de uit India afkomstige kok. Op de kaart staat niet specifiek aangegeven dat zij glutenvrij eten hebben, maar de meeste gerechten kunnen zij glutenvrij bereiden, als je daarnaar vraagt. In plaats van Naan, krijg je dan rijst. http://www.sinsi.nl

Odyssey II (Grieks) Geldermalsen

Bij restaurant Odyssey II in Geldermalsen kan je terecht voor een Urban Griekse glutenvrije maaltijd. Ze bakken zelfs de friet en het gekruid gehakt is glutenvrij.
http://www.restaurant-odyssey.com/#about-marquee

MacDonalds Geldermalsen Afrit 15 A2

Minder gezellig dan een normaal restaurant, maar wel handig om te weten dat de MacDonlads vestiging van Geldermalsen glutenvrije broodjes heeft. Deze MacDonalds is gelegen aan de A2 naast Camping De Rotonde en aan de provinciale weg tussen Leerdam en Geldermalsen.

Lunchroom OLD WEST Geldermalsen

Deze prettige lunchroom/ snackbar in het centrum van Geldermalsen verkoopt glutenvrije friet en snacks (kroket, frikadel en mexicano). Je moet er wel rekening mee houden dat deze snacks wel een stuk duurder zijn dan de reguliere snacks en kleiner. https://oldwest.nl

Heeft u nog goede eettips voor glutenvrij eten in West-Betuwe? Dan horen we dat graag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *