Over ons

Over ons

Wij zijn Nathalie en Richard uit Acquoy, een dorpje in de Betuwe Wij houden van reizen en fotograferen. Sinds een aantal jaren houd ik (Nathalie) een reisblog bij voor familie en vrienden. Richard is fotograaf www.richardbrocken.com voor o.a. ANP/ Hollandse Hoogte en Saatchi. Het leek ons een goed idee om die twee talenten door deze website met elkaar te combineren.
Sinds de diagnose coeliakie van Richard weten we wat een zoektocht het soms kan zijn om op reis glutenvrij te kunnen eten. Daarom geven wij naast inspirerende foto’s, reis- en routetips ook graag hier tips voor.

Wij zijn ervaren reizigers. In onze twenties reisden we met een backpack door Egypte, India, Nepal, Argentinië, Bolivia, Zuid- Afrika, Zimbabwe, Israel, Zambia, Brazilië en Malawi. Toen er kinderen kwamen bleven we wat dichter bij huis en gingen we op pad in Europa met onze Volkswagen T2 uit 1971.

Na een aantal jaren kriebelde het toch weer om verder weg te gaan. Inmiddels zijn onze kinderen volwassen en hebben ook het reisvirus geërfd.

We reizen graag met een klein budget, maar slapen niet meer in hostels. De backpack is inmiddels ingeruild voor een rolkoffer.

We hopen dat we jou kunnen inspireren met onze reisverslagen, insprirerende foto’s en glutenvrije tips.